Om vi bara kunde vara. . .

Jag har tänkt på att vi blir aldrig riktigt nöjda,
Jag menar, när vi är i skolan/arbetet vill man bara vara hemma och när man äntligen är hemma (som jag nu tex. och är sjuk) ja då önskar man inget hellre än att vara tillsammans med alla andra i skolan.
Det kanske beror på att man så gärna vill vara överallt! vill inte missa något, sammtalet med kommpisarna, träningen, teatern, den där bra filmen på tvn, prov resultatet, middagen, skämtet eller vad som helst! 
Vi är så rädda att allt det där inte ska finnas kvar om vi inte övervakar det varje sekund. 
Jag tror att många av oss är rädda för att leva.
jag är iallafall lycklig. Jag har så många VÄLDIGT bra vänner, underbara teatergrupper och en trygg familj ♥
men ibland önskar man ändå att man vore någon helt annastans. . . 

Julias snöberg!


mee och Julia solar


En hej dundrandes dag :)

Idag har det hänt mycket i lilla lindsdal :) Jag, Julia och Sofia har varit ute på äventyr . . .
Först fick vi åka stora bussen in till folkets park, där vi lyssnade till en konser av lärarna på kulturskkolan, Vilket resulterade i VÄLDIGT stora och gula öronproppar som skulle in i minna små öron... följderna på det blir att du hör inget av vad de andra säger= Lite för hög ljudnivå på sammtalen som man trots allt försöker åstakomma.

Väl i Lindsdal igen rustade vi oss för en promenad till Magan (lindsdals ica) promenaden var både lång och ansträngande (ca: 5 minuter) och jag och julia insåg att solen var framme! vilket betyder att vi MÅSTE stanna och sträcka upp våra näsor mot solen, så idag är vi nog liiiite mindre albinos. Att Julia sedan hittade ett snö berg som hon var tvungen att stanna och kolla in närmare och se om det var dugligt för pulka raize gjorde ju inte att promenaden tog kortare tid. Men tro det eller ej kom vi hem rena och levande tillslut :)

Idag är det VÅR ute!!! ♥

//tilda
 


Besök i staden



Idag har jag och syrran varit på stan och shoppat en jätte fin speldosa med 8 fotoramar runt :) till Lillebror Osian, som döps den 4 april

Hannah & mee ♥


Min älskade syster ♥



Ibland känns det som om allt är det jobbigaste på jorden.  Allt skiter sig och INGEN förstår dig.  Då kan det vara skönt med någon som inte frågar vad som har hänt? eller ställer några frågor över huvud taget bara går fram och klappar dig på kinden och säger: Du beöver inte gråta.    I en liten människa finns en gnista och en livs glädje som man aldrig trodde man skulle förstå och den gnistan av glädje och frihet kan vara just det du behöver. Det är em ov orsakerna varför min lilla syrra är såå bra! ♥

Natonellt muntligt prov!

I onsdags gick jag upp,upprustad och sykiskt beredd på Nationella provet i engelska muntligt.
Jag kommer till skolan och sätter mig nervöst på den hårda trästolen. Lilla jag och de andra två personerna i min grupp får order om att trycka TVÅ gånger på knappen på inspelningsdosan. vi sätter på den och börjar sedan att diskutera.

En halvtimme senare
Nöjda och belåtna sträcker jag sakta fram handen mot inspelnings apparaten. Andas ut en djup suck, lättad över att det gick förvånans värt bra och att det ÄNTLIGEN är över!
DÅ ser vi det. . . som en smäll i magen. Apparaten har aldrig varit igång! den har inte spelat in någonting! Surprised så det blir för oss att sätta oss och spela in allt igen en annan dag. INTE okej!

// Tilda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0